zaidziu nba 2k10 su siuo pc
MS windows xp professional sp3
Intel pentium D CPU 2.8a ghz, 2,00 gb ram
MSI ***** 7300 GT (NVIDEA GEFORCE 7300 GT
ir man lagina nuleidziu grafika ant plyer ir ant ziurovu pace mazeuse ir vistiek jauces lagas ne toks koks buvo bet yra lagas!. gal man reiketu vaizdo drivers atnaujint? ar ka?? padekit?
gal zinot kaip tuos vaizdo draiverius atnaujinti????
Jo arba driverius dekis arba nauja vga pirk, aj dar gali but kad directixo neturi
Esu uzimtas Zmogus, turiu tik viena prasyma, netrukdyk be reikalo i Skype! Geriau rasyk PM, bet jei neatrasysiu i PM, tada reiskia, kad klausimas man buvo neaktualus ir neatrasiau!
Man irgi lag mano kompo galimybes tokios CPU-Pent.T4300 HD-500gb Ram-4gb OS-Wi*****P vaizdo plokstes atmintis-512mb
Cleveland "Cavaliers" | Vilniaus "Lietuvos Rytas"
"Ask me to play. I'll play. Ask me to shoot, I'll shoot. Ask me to pass, I'll pass.
Ask me to steal, block out, sacrifice, lead, dominate. ANYTHING. But it's not
what you ask of me. It's what I ask of myself." - LeBron James
Draugui panašiai. Kompas geras (viskas nustatyta ant geriausios grafikos), bet per rungtynes didžiulis lag'as. Kai loši dėjimų konkurso ar kokį 1 vs 1 tai nieko nelagina. Gal žinot kokia problema?
Cleveland "Cavaliers" | Kauno "Žalgiris" | Utenos "Juventus"
nbanba parašė:
Draugui panašiai. Kompas geras (viskas nustatyta ant geriausios grafikos), bet per rungtynes didžiulis lag'as. Kai loši dėjimų konkurso ar kokį 1 vs 1 tai nieko nelagina. Gal žinot kokia problema?
Cia gali buti kad Del Crowd numazink ir turetu maziau lagint
Seip losiu 2K10 bet uzsinori kazko ir 2k9 palost ai va isjungiu quick game viskas ok ir imetu taskus tas kamuolio nepasiema issimest pasiemu as vel galiu emst ir tjp metyt PLS padekit
MrChuZs parašė:
Seip losiu 2K10 bet uzsinori kazko ir 2k9 palost ai va isjungiu quick game viskas ok ir imetu taskus tas kamuolio nepasiema issimest pasiemu as vel galiu emst ir tjp metyt PLS padekit